Καλώς ήλθατε στον ιστοχώρο μας.    
    
 

Καθώς το μοναστήρι δεν έχει μεγάλη περιουσία και τα έσοδα του είναι σχεδόν μηδαμινά, όλες οι προσπάθειες που γίνονται για τις επισκευές στην Μονή αλλά και η καθημερινή συντήρηση των ζώων στηρίζονται στις δωρεές των πιστών και στην πώληση ορισμένων αγαθών που παράγονται στην Μονή.
Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά από τα προϊόντα που παράγονται στην Μονή και που μπορείτε να αποκτήσετε βοηθώντας και στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις προσπάθειες για την συνέχιση του έργου του μοναχού Δανιήλ.

Φυσικά, Φαρμακευτικά Και Αρωματικά Βότανα.
Εντός των ορίων του δάσους της Μονής και σε χώρους που δεν χρησιμοποιούνται για άλλες καλλιέργειες, και κατά συνέπεια δεν έχει γίνει χρήση χημικών ή λιπασμάτων στο έδαφος, συλλέγονται και μετά από κατάλληλη φυσική επεξεργασία διατίθενται διάφορα βότανα φαρμακευτικής ή αρωματικής χρήσης ορισμένα από τα οποία είναι:

  • Φασκόμηλο
  • Τσάι Του Βουνού
  • Χαμομήλι
  • Ρίγανη
  • Θυμάρι κ.α.

Διάφορα αναμνηστικά:
Ακόμη στην Μονή μπορείτε να βρείτε διάφορα αναμνηστικά όπως, χειροποίητα σταυρουδάκια, κομποσκοίνια, εικονίδια και άλλα.
Καθώς επίσης και δύο βιβλία εκδοθέντα υπό την επίβλεψη της
Ιεράς Μονής Υ.Θ. Παλαιοκαστρίτσας, από τα οποία το πρώτο έχει τίτλο
«ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ» και ασχολείται με την ιστορία της Ιεράς Μονής Μυρτιδιώτισσας, ενώ το δεύτερο είναι αφιερωμένο, όπως μαρτυρά και ο τίτλος του
«Η ΒΙΒΛΙΟΘΉΚΗ ΤΗΣ ΜΟΝΉΣ Υ.Θ. ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΊΣΣΗΣ ΚΈΡΚΥΡΑΣ»
στα βιβλία και στα έγγραφα που βρέθηκαν στην βιβλιοθήκη της Μονής.